Blog

Böngéssze bejegyzésinket, hogy képbe kerüljön

A joomla előnyei

A joomla előnyei

Mi a Joomla?

A Joomla egy díjnyertes és inyenes tartalom kezelő rendszer, amit weboldalak és más online szolgáltatások készítéséhez fejlesztettek ki. Rengeteg előnye miatt, ide értve a felhasználó barát és bővíthető felületet, lett a Joomla a legnépszerűbb keretrendzser a piacon. 

Mi a tartalom kezelő rendszer?

A tartalom kezelő rendszer egy olyan szoftver, amivel, könnyen és gyorsan nyomon követheti weboldalát. Tartalma lehet kép, szöveg, zene, videók, letöltések, bármi amire csak Önnek szükségese van. Oldala karban tartásához szinte semmi technikai segítség nem szükséges.

Például milyen oldalakat lehet Joomlával készíteni?

 • Üzleti weboldalak és portálok
 • Üzleti belső oldalak
 • Online magazinok, újságok
 • Webshopok és online foglalási rendszerek
 • Önkormányzati oldalak
 • Mikrositeok
 • Nonprofit szervezetek és alapítányi olalak
 • Közösségi oldalak
 • Oktatási és egyházi oldalak
 • Mobil oldalak
 • Személyes és családi oldalak

Mik a joomla előnyei?

Költséghatékony

Az előre programozott jelleg miatt az oldal készítése során nem kell mindent leprogramozni. Persze ez nem azt jelenti, hogy bárki el tudja magának készíteni. Ehhez is szakember kell, aki szintén megkéri az árát, de rövidebb idő alatt kész az oldal, így a kifizetett órabér is kevesebb. Az ilyen webáruház készíttetése tehát alapvetően olcsóbb kell, hogy legyen mint egy egyedi fejlesztésűé.

Idő takarékos

A legnépszerűbb tartalomkezelő rendszerek nyílt forráskódúak, így sokan vesznek részt a fejlesztésükben. Ennek köszönhetően sokféle beépülő modul áll rendelkezésre, így előfordul, hogy akár speciális igényekre is már kész megoldást lehet találni. Ezzel pedig nem csak pénzt, de időt is lehet spórolni.

Magas szintű support

Mivel 2000 programozó dologozik nap-mint-nap a rendszeren, így a felmerülő esetleges problémákra gyors és hatékony segítséget kaphatunk. Rendszeresen jelennek meg új verziók, amelyek elsősorban biztonsági problémákat oldanak meg.

Felhasználó barát

A hagyományos, statikusan megszerkesztett weboldalak frissítése, karbantartása általában szakember közreműködését és/vagy szoftverek megvásárlását igényli, ráadásul a módosítások átfutási ideje is jelentős lehet, amit egy versenyképes vállalkozás nem engedhet meg magának. Tartalomkezelő rendszerünk segítségével a módosítások nagy részét Ön, illetve munkatársai, HTML ismeretek nélkül is könnyedén és azonnal elvégezhetik.

Mi a biztosíték, hogy jövőben is támogatják a Joomlát?

A Joomla a legnagyobb és legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer. Több, mint 2000 programozó és 200 000 felhasználó dolgozik rajta nap mint nap. Cégünk nem csak Joomla telepítéssel fogalkozik, hanem testreszabással és fejlesztéssel is. Az egyedi igényei teljes körű megvalósításával biztosítjuk oldala jövőjét.

Keresés

Legutóbbi bejegyzések

Ügyfélszolgálat

Floridonet webstúdió Kft.

Cím : 6723 Szeged Csongrádi sgt. 51.

Tel. : +36 20 508 9716

Email : info@floridonet.hu

Web : www.floridonet.hu

Weboldal készítés - Webáruház készítés - Karbantartás © 2021 Floridonet webstúdió Kft.

Search