Blog

Böngéssze bejegyzésinket, hogy képbe kerüljön

Bemutatkozó weboldal készítése

Bemutatkozó weboldal készítése

Az élet bármely területén is tevékenykedik az ember, ma már létfontosságú, hogy saját weboldala legyen. Mindegy hogy művész, vízvezeték szerelő vagy éppen könyvelő valaki jelentől összegtől esik el, ha nem halad a korral. Miért van ez? Mert az emberek 80%-a mielőtt bármilyen szolgáltatást is megrendelne először a neten néz körül. A papír alapú hirdetéseket lassan felváltja az online média, a szórólapok helyett hírlevelet küldünk és a szájhagyománnyal terjedő szakik helyett már a közösségi médiában néznek szét az emberek.

 

A reklám akkor jó, ha többet hoz, mint amennyibe került. Egy offline reklámnál viszont sohasem lehetünk benne, hányan látták, vagy ha látták is megfogta-e őket a dolog. Egy weboldalon konkrét statisztikákkal követhetjük nyomon oldalunk hatékonyságát.

Úgy kell tekinteni ezekre az oldalakra, mint online szórólapokra. Adott egy probléma, amire a felhasználó megoldást keres. Beírja tehát a keresőbe, hogy mi a feladat és az ott megjelenő szolgáltatók közül választ. Itt tehát a cél kettős: minél jobb keresőoptimalizálás és a látogatókat megfogni, bizalmat ébreszteni bennük.

A bemutatkozó oldal teljes mértékben mérhető reklám. A bemutatkozó oldal olcsó, tehát nem kell túl nagy forgalomnövekedés ahhoz, hogy kifizetődő legyen. És a reklám akkor jó, ha többet hoz, mint amennyibe került. Egy offline reklámnál viszont sohasem lehetünk benne, hányan látták, vagy ha látták is megfogta-e őket a dolog.

Milyen egy jó bemutatkozó oldal?

Legyen lényegre törő. Tiszta és érthető üzenetet küldjünk a leendő ügyfeleinknek. Sokkal sikeresebben azok az oldalak, ahol elhagyták a sok technikai halandzsát és inkább a hétköznapi nyelven írják le mit kínálnak.

Legyenek képek. Az emberek vizuálisak, szeretnének látni valamit abból, amit kínálunk. Sokat segíthet a bizalom elnyerésében egy egyszerű képgaléria is. Nem kellenek műtermi fotók, de képeink legyenek  tiszták és az oldal tárgyához kapcsolódóak.

Legyen visszacsatolási lehetőség. Rendben, a leendő ügyfél végignézte az oldalunkat, megnézegette a képeket, de még van kérdése, észrevétele. Hol léphet kapcsolatba velünk? Egy könnyen kezelhető, felhasználóbarát adatlapon könnyen tarthatja a kapcsolatot látogatóinkkal és nem mellesleg email címeket is gyűjthet a jövendőbeli ajánlataihoz.

home 20140813 1523564465.png

Fontos a domain. Egy jó domain sokat számít. A domain tartalmazza vagy a cég nevét vagy a tevékenységét. Például melyikre kattintana a "csaladertnet.hu" vagy az "csaladibiztositas.hu" linkre, ha éppen családi biztosítást szeretne kötni?

Szerkeszthető legyen.  Sok weboldalkészítő az oldal elkészítése után súlyos összegeket kér el a tartalmak frissítésért. Nálunk a tartalmat később Ön szerkesztheti egyszerűen és gyorsan. Az oldalainkhoz alapos dokumentációt és betanítást nyújtunk

Legyen keresőoptimalizált. Kész az oldal, de senki nem kattint rá. Az oka, hogy egyszerűen nem találják meg. Ahhoz, hogy egy oldal látogatottságát növeljük. elengedhetetlen a kereső optimalizálás.

További példa modulok bemutatkozó oldalakhoz

Hírlevél

Közösségi média integráció (facebook, google+, twitter)

Letöltések

Árlista

Térkép

GYIK

Hír slider

Naptár funkció

Live support

Oldaltérkép

Keresés

Legutóbbi bejegyzések

Ügyfélszolgálat

Floridonet webstúdió Kft.

Cím : 6723 Szeged Csongrádi sgt. 51.

Tel. : +36 20 508 9716

Email : info@floridonet.hu

Web : www.floridonet.hu

Weboldal készítés - Webáruház készítés - Karbantartás © 2021 Floridonet webstúdió Kft.

Search