Blog

Böngéssze bejegyzésinket, hogy képbe kerüljön

Webáruház jogi segítség

Webáruház tulajdonosoknak jogi segítség

Örömmel tudatjuk veletek, hogy nemrégiben hosszútávú együttműködést kötöttünk Dr. Tóth István Péter ügyvéddel aki minden meglévő és leendő ügyfelünknek segít eligazodni az internetes jog útvesztőiben.

 

Ezzel a kapcsolattal szeretnénk mégjobban segíteni minden weboldal tulajdonost akiknek még nincs pontosan leírva és meghatározva az általános szerződési feltételek vagy nincs megfelelő módon elkészítve az adavédelmi nyilatkozatuk esetleg a webáruház tulajdonosok szeretnék megtudni az éppen aktuális szabályokat az elállási jogról.

Fontos azt is tudni aki webáruházat nyit, hogy pontosan milyen bejelentési kötelezettségei vannak a különböző szervek felé, valamint hogy milyen tájékoztatási kötelezettségeknek kell eleget tenni amit a jogszabályok pontosan meghatároznak. És végül, de nem utolsó sorban a szavatosságra, a jótállásra és a kártérítési igényre is nagy figyelmet kell fordítani.

 

Ha Dr. Tóth István Péterhez fordulsz akkor ezek a problémák lekerülnek a válladról.

 

Dr. Tóth István Péter

 

Dr. Tóth István Péter

Telefon: +36 30 548 90 15

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Web: www.drtip.hu

 

Keresés

Legutóbbi bejegyzések

Ügyfélszolgálat

Floridonet webstúdió Kft.

Cím : 6723 Szeged Csongrádi sgt. 51.

Tel. : +36 20 508 9716

Email : info@floridonet.hu

Web : www.floridonet.hu

Weboldal készítés - Webáruház készítés - Karbantartás © 2021 Floridonet webstúdió Kft.

Search